Skip to main content

View Post [edit]

Poster: Ruth G Date: Jun 28, 2015 7:36am
Forum: forums Subject: Re: Library View Count Not Updating

Thank you, Jeff, but is there any way to reach this from the menu? It's fine when one has bookmarked it, but I see no 'Forum' icon in any of the menus on archive.org.

There's a black horizontal menu with icons for Web, Texts, Video, Audio, Software and Image.

Beneath that there is ABOUT CONTACT BLOG PROJECTS DONATE HELP TERMS JOBS VOLUNTEER PEOPLE

Beneath that, the icons Texts, Video, Audio, Software and Image are repeated for some reason, together with Concerts and Collections.

Then beneath that there are countless coloured blobs for different collections, which (forgive me) appear to be quite pointless as they are in no discernible order.

Where is the icon/link to Forums? There surely must be room for it.

Ruth

Reply [edit]

Poster: tracey pooh Date: Jun 29, 2015 8:30am
Forum: forums Subject: Re: Library View Count Not Updating

right now,
you can hit the "HELP" link

and near the top of that page is a link to the forums and to the "50 most recent forum posts"

Reply [edit]

Poster: R Pal Date: Jun 29, 2015 12:17pm
Forum: forums Subject: Re: Library View Count Not Updating

Folks,
I am starting a new thread for discussion amongst ourselves about this.
But Tracey you should understand that mousing or tapping on the Black Curtain of Mystery until it slides down, then clicking on 'HELP' and the on the link with a arrow pointing at a venetian blind? and '50 most recent forum posts' is not intuitive or efficient. Not your fault, just the BETA setup. We know you are helping us.

The Home page used to have a link right up front where we would click "Most recent posts (write a post by going to a forum) more..." and be done.

Reply [edit]

Poster: R Pal Date: Sep 23, 2015 4:18pm
Forum: forums Subject: Re: Library Viewer Not Counting

The Internet Archive has had time to put all the improvements into place.

How is it now?