Skip to main content

View Post [edit]

Poster: Riding Shotgun Date: Oct 24, 2006 7:43am
Forum: etree Subject: upload delay (maybe problem?)

Last week I uploaded 'ridingshotgun2006-09-30.flac' consisting of 13 files or so, and I have yet to see the show made posting. I'm wondering if I did something incorrectly, or if the FTP transfer failed. Hopefully someone can let me know...

Thanks!

Reply [edit]

Poster: ARossi Date: Oct 24, 2006 1:03pm
Forum: etree Subject: Re: upload delay (maybe problem?)

Hi,

I think you've just got the identifier wrong. It looks like the item was uploaded fine, but you haven't chosen a band collection or added metadata for it yet.

Go here:
http://www.archive.org/details/ridingshotgun2006-09-30.sbd.flac

Select the appropriate band in the etree section, then click the "Submit etree" button. On the next page you'll need to fill out song titles and such, then submit. Once that's done, it should be live in 20 or 30 minutes (it will take severall hours for the smaller mp3 and other lossy files to be made).

Thanks,

Alexis

Reply [edit]

Poster: Riding Shotgun Date: Oct 25, 2006 6:48am
Forum: etree Subject: Re: upload delay (maybe problem?)

Ah yes, this is the step i'm missing. Thank you for your help!! I will update this later today...

Reply [edit]

Poster: Brad Leblanc Date: Oct 24, 2006 8:08am
Forum: etree Subject: Re: upload delay (maybe problem?)

Hi, did you import the show after the upload finished?

Reply [edit]

Poster: greenone Date: Oct 24, 2006 9:55am
Forum: etree Subject: Re: upload delay (maybe problem?)

Also, which FTP server did you upload to?